Moonlightvpn adalah special VPN dengan special port. Mengikut khabar angin,VPN ini boleh bypass trottle speed dari pembekal broadband sebelum habis kouta bulanan. Ia bermula untuk ISP Pinoy (filipina) spetti Globe, Sun kemudian diperkenalkan di Malaysia untuk mendapatkan internet percuma menggunakan Maxis prepaid Broadband. Airtel, Tata, MTS, Telkomsel, Three ………

Cara mendapatkan internet pecuma menggunakan Maxis Prepaid dengan Moonlight VPN hanya bertahan tak sampai seminggu. Kecoh satu Malaya. Kecoh juga sebab pengkaji asal telah kena pancung.

Bypass stimmix atau unify Deep Package Inpection

Selain dari bypass trottle speed VPN ini sama seperti vpn yang lain seperti melepasi sekatan firewall tempat kerja, pergi website yang disekat oleh ISP, membuat sambungan selamat di wifi awam, melayari website khas untuk negara tertentu seperti hulu di us atau bbc di uk dan sebagainya.

Baru – Moonlightvpn klon dari pihak yang mula-mula memperkenalkan moonlightvpn di Malaysia

Layan VPN
Forum bantuan, support, promosi
Promosi Layan VPN RM15 Bagi 2 Bulan
Email admin layan vpn untuk mendapatkan percobaan percuma.


Iklan jualan di forum LYN
Iklan di C Gold
Silakan mencoba sendiri. MyTunnel memberi 2 hari percubaan percuma. Berikan nama penuh yang lengkap untuk medapatkan trial account.

Untuk linux, mytunnel.us menggunakan interactive shell script dengan openvn CLI backend. Lebih stabil berbanding menggunakan KVpnc atau KDE/Gnome network manager.

Moonlight tiada free trial.
Tip : Melanggan moonlight dari reseller yang menawarkan ‘kalau tak berkesan duit pulang balik’. Ada se dua orang saja.. Pandailah cari sendiri.

Advertisements