DiGi Unlimited Prepaid Broadband RM32 Sebulan Trik


Trik ni aku salin dan tampal dari fesbook tertutup. Tuan tanah tak bagi jual. Aku kongsi sini supaya ramai dapat merasa.

Trik ni tunggu masa ja. Sekarang DiGi sedang pulun pengguna Celcom yang marah kredit kena telan lepas habis quota.

digi-best

Disebabkan ramai yang mintak trik DIGI . saya bagi kt sini je . trik ni tk lama boleh hidup sebab tu aku kongsi . daripada membatak sorang2 yang nk dipandang tinggi . kali ni semua dapat merasa . tapi jngan sampai aku nmpak ade yg jual trik dkat luar member group ni atau bukan aku trus band . aku tk nk tengok komen2 yg berlagak bagus yang konon nk jaga trik . bagi aku trik yg ni tk perlu nk dijaga dan tk lama hidup nya disebabkan budak2 kurang matang bertaburan jual trik dkat luar sana . tk nk ckap panjang trus ikut step bawah ni .

trick digimon/ sim kuning

1. plan best/ easy. selain tu x direkomen. best rm10.80, easy rm16.80 (lain kdai lain harga, sama ada clear stock atau cekik darah)

2. cara langgan rm3 0mb weekly + rm5 500mb youtube weekly. dail *116# pilih no 1, rm3 0mb weekly, aktifkan dan tunggu msg dri mereka dan bila dah selesai. Dail *200*2# piluh no 1. rm5 500mb youtube 7days. aktifkan dan tunggu msg dri mereka. dah siap kedua2nya??

3. On psiphon dahulu kemudian on data, di psiphon hanya tick yang atas sekali, tunnel whole device. region yg ok biasanya singapore jika tak ok sila try n error region2 yg ada dlm senarai untuk performance yg cemerlang. dah set semua start sampai P warna biru, enjoyy!

Tips :-
1. Apn digi gunakan yang asal dari digi sahaja, tak perlu usik2 lagi. digi tiada IP, bermaksud tidak menggunakan proxy dan port untuk trick ini harap maklum.

2. kenapa dia laju saya tak laju?? janji unlimited.. hentak 10gb sehari pun tak ada orang nk marah. laju tak laju bergantung coverage.

3. rm3+rm5 = rm8x4minggu rm32 untuk sebulan, mengapa perlu langgan rm18 sebulan + rm5 + rm5 + rm5 + rm5 ? sudah lebih rm6, langganlah mengikut trick yg telah diberi, anda jimat dan puas hati.

4. -cek baki quota rm3 0mb *200*1*1#, jika baki negative, jgn risau bermaksud trick menjadi dan itu adalah penggunaan anda yg terkini.

-cek baki quota rm5 500mb youtube *200*1*2*1#, pastikan jaga quota ini. dan jangan sampai habis. cara nak jaga quota pastikan on psiphon dahulu kemudian baru data. dan jika awasi jika2 psiphon disconnect maka quota ini akan jalan lagi2 pabila anda sedang streaming video.

5. please follow this trick, anda takkan kecewa. and please Try n Error..

enjooyyy!!

Sila komen jika jadi atau tak jadi.

Kepada yg tak pernah pakai DiGi,
* kredit validity expire, internet/panggilan keluar ikut sama mati.
* tempoh bertenang ialah 75 hari sebelum nombor dihapuskan. maksud aku kitar semula.
* Sila topup RM30 untuk internet sebulan.

DiGi – Best for Internet

 

Advertisements

Perihal lunix
pengguna linux

74 Responses to DiGi Unlimited Prepaid Broadband RM32 Sebulan Trik

  1. Piankayu says:

    On bb bbm send 2000, trick ni pon dh berkubur

  2. ringgo says:

    nak tanya, klau buka hot spot boleh x?
    still unlimited or pndai hbs kota?

  3. Alen says:

    Psiphon tu yg mana

  4. pijol says:

    Network mode cam mana.. nak pakai lte auto connect atau wcdma je.

  5. Jay says:

    still working bro?

  6. Little mujahidah says:

    psiphon yng mna?

  7. zam says:

    masih ok ke trick atas tu skrg

  8. entah lerrr says:

    Bleh pkai lg ke trick nie?

  9. kucing puteh says:

    as salam.. aku hairan la digi aq ni unlimited.. hehehe.. aku kacau apn dgn pakai 1 app ni .. tp aq xpasti app tu yg buat die unlimited.. aku dh try mase tu. xjd.. try lg xjd.. try lg xjd.. qouta still kene tolak.. aku langgan rm5+100mb smggu… aku try lg trry try try .. pastu tiba2 qouta aq stay 95mb.. aku p try tgk youtube HD .. pastu check balek qouta still stay… hehehe. happym ase tu..yg aq tgn cri skrg cmne nk bwt tu.. xpasti cmne.. skadar ppkongsian.. hihihu

  10. jack says:

    Bro. Trick ni masih menjadi ke? Ak nak buat.

    • kucing puteh says:

      mslh ny aq xtau cmne die bfungsi.. sampai skrg qouta aq stay.. berbelas gb aku dh pakai ..

  11. jack says:

    Bro. Trick ni masih menjadi ag ke? Ak nak buat.

  12. kucing puteh says:

    Digi + maxis unlimited kuota
    Speed d jamin 1mbps ++
    Maxis 4-5mbps
    Digi 5-10 mbps (klau coverage bagus)
    Ini bukan trick , ini servis ssh
    Bulanan cuma rm30 . .
    Pastikan fon sudah ROOT !!
    Berminat ?? Jangan malu , pm trus. whatsp 0165889548

  13. ntahlanK says:

    dah tkboleh, kesian rm5 aq sbb nk try ni

  14. qwertyuiop says:

    masih boleh digunakan,tak payah langgan yg rm5 tu pon takpe

  15. ryozo says:

    assalamualaikum bro..aku ada try guna yg rm3..rabu td 16/05/2015 aku dh try..youtube..google play nak download mmg laju giler…senyum jugak la..semalam try dah xblh apasal ea..????

  16. Macai says:

    Delete post diatas… Sy macai ekekeke…hehrgergg

  17. pakar says:

    trik tuk buat cenkodok ada tak???

  18. shahrunnizam says:

    knape psiphon sye tidak aktif ?

  19. shahrun nizam says:

    kenape psiphon sye tidak aktif ?

  20. Zim says:

    Psiphon tu apa? D mana nak cari? Terim kasih admin

%d bloggers like this: