Kuning Merah BroadBand Unlimited Trik (working)


  1. Atas permintaan ramai ni dia trik unlimited untuk kuning dan merah prabayar.
  2. Murah je ni.
  3. Tidak perlu bayar yuran pendaftaran RM50
  4. Bulanan tak sampai RM30
  5. Terus dari penyedia perkhidmatab bukan dari pihak ketiga
  6. Harga sudah termasuk GST  6%
  7. Guna atas risiko senditi
  8. Blog ini tidak akan bertanggong-jawab diatas segala masalah yang berlaku hasil dari mengikuti trik ini seperti mendapat surat saman dari peguam, sim kad dibatalkan, modem terbakar, laptop meletop, nama disenarai hitam blablabla dan sebagainya.
  9. Untuk hati keras saja.
  10. Kelajuan internetr bergantong kepada banyak faktor seperti pasang surut air laut, rupa bentuk bumi, jenis minyak RON 95 atau RON97 dan sebagainya.
  11. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.

SSH Secure Shell Tanpa had

  •  …
  •  e d i t

Perihal lunix
pengguna linux

11 Responses to Kuning Merah BroadBand Unlimited Trik (working)

  1. Tanpa Nama berkata:

    mane lima kupang?

  2. abekun berkata:

    salam… boleh akar kah..? sbb trick bb cian sangat slow. nak buka fb pun payah..

    makasih…

  3. faizul azrai berkata:

    macammana nk aktifkan?

  4. rafidah berkata:

    Quota saya xsmpai 1jam da hbis

  5. ed berkata:

    salam bro.. sy guna bb unlimited.. tp slow sgt.. speed hanye 0.35mb.. harap bro leh tolong ajar trick bg laju… trima kasih

  6. izzat berkata:

    Asalamualikum.kasi ajar trick 20 sen

  7. asrizaki berkata:

    pm saya nak bagi unlimited digi please…w.app 0132520557 tq

  8. nizampoland berkata:

    pm trick digi 20 sen

  9. Iman Sentosa berkata:

    lepas P tu tukar warna biru, boleh ka guna google play atau hanya “open browser” pd psiphon itu shj??

  10. hez berkata:

    pm trick 20sen

  11. hussaini berkata:

    Tolong ajar trick bbnet Digi 50 sen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: