Kuning Merah BroadBand Unlimited Trik (working)


  1. Atas permintaan ramai ni dia trik unlimited untuk kuning dan merah prabayar.
  2. Murah je ni.
  3. Tidak perlu bayar yuran pendaftaran RM50
  4. Bulanan tak sampai RM30
  5. Terus dari penyedia perkhidmatab bukan dari pihak ketiga
  6. Harga sudah termasuk GST  6%
  7. Guna atas risiko senditi
  8. Blog ini tidak akan bertanggong-jawab diatas segala masalah yang berlaku hasil dari mengikuti trik ini seperti mendapat surat saman dari peguam, sim kad dibatalkan, modem terbakar, laptop meletop, nama disenarai hitam blablabla dan sebagainya.
  9. Untuk hati keras saja.
  10. Kelajuan internetr bergantong kepada banyak faktor seperti pasang surut air laut, rupa bentuk bumi, jenis minyak RON 95 atau RON97 dan sebagainya.
  11. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.

SSH Secure Shell Tanpa had

  •  …
  •  e d i t
Advertisements

Perihal lunix
pengguna linux

11 Responses to Kuning Merah BroadBand Unlimited Trik (working)

  1. Tanpa Nama says:

    mane lima kupang?

  2. abekun says:

    salam… boleh akar kah..? sbb trick bb cian sangat slow. nak buka fb pun payah..

    makasih…

  3. faizul azrai says:

    macammana nk aktifkan?

  4. rafidah says:

    Quota saya xsmpai 1jam da hbis

  5. ed says:

    salam bro.. sy guna bb unlimited.. tp slow sgt.. speed hanye 0.35mb.. harap bro leh tolong ajar trick bg laju… trima kasih

  6. izzat says:

    Asalamualikum.kasi ajar trick 20 sen

  7. asrizaki says:

    pm saya nak bagi unlimited digi please…w.app 0132520557 tq

  8. nizampoland says:

    pm trick digi 20 sen

  9. Iman Sentosa says:

    lepas P tu tukar warna biru, boleh ka guna google play atau hanya “open browser” pd psiphon itu shj??

  10. hez says:

    pm trick 20sen

  11. hussaini says:

    Tolong ajar trick bbnet Digi 50 sen

%d bloggers like this: